Poliklinika Neuron zaglavlje

Poliklinika Neuron logo   

O nama                                                                                              

Kad smo 1999. g. osnovali Polikliniku Neuron vodili smo se mišlju da u Hrvatskoj treba postojati specijalizirani centar izvrsnosti u kojem će pacijenti dobiti medicinsku uslugu na svjetskoj razini.

Kako bismo ostvarili svoj naum bilo je potrebno pribaviti najmoderniju medicinsku dijagnostičku tehnologiju. Međutim, još je važnije bilo okupiti tim vrhunskih liječnika, stručnjaka koji su se dokazali kako u kliničkoj praksi tako i na znanstvenom polju.

Nakon jednog desetljeća, bez lažne skromnosti možemo ustvrditi da su naši ciljevi u potpunosti ispunjeni. Najbolji dokaz tome su tisuće zadovoljnih korisnika naših usluga. U želji da ostanemo na samom vrhu godine 2007. nabavili smo uređaj za magnetsku rezonancu snage polja 3T, po svojim tehničkim karakteristikama i dijagnostičkim mogućnostima jedinstven u Republici Hrvatskoj. Na taj smo iskorak posebno ponosni.

Svakako moram spomenuti i izuzetne znanstvene dosege naših liječnika koji su ostvarili suradnju s najprestižnijim svjetskim istraživačkim centrima poput sveučilišta Yale u Sjedinjenim Američkim Državama i McGill u Kanadi.

Ispred nas su veliki izazovi, ali ostvareni rezultati daju nam pravo na optimizam. Uvjerena sam da ćemo i u godinama koje dolaze ostati vaš izbor za vrhunsku zdravstvenu skrb!

S poštovanjem,

dr. Petra Kalember

ravnateljica

 
Poliklinika Neuron
Šalata 12, 10 000 Zagreb
tel: 01/459-6922, mob: 099/459-6922, fax: 01/459-6949